Вопросы-ответы Интервью Все записи

1

Карнаух Ярослав, пользователь 1ua
Ярослав Карнаух
Тема: Наш вуз
http://lopushno.ucoz...>
Яблонська Тамара Фадеївна - вчитель світової літератури, російської та німецької мови, спеціаліст І кваліфікаційної категорії.
Електронна адреса: 
yablonska1963 на mail.ru
Коротко про себе:
Народилася у селі Старий Олексинець Кременецького району, Тернопільської області 23. 05. 1963.
У 1980 р. закінчила Староолексинецьку середню школу.
У 1983 р. закінчила Кременецбкий лісотехнічний технікум, поступила на заочне відділення Бєльцького педагогічного інституту, на факультет « російська мова і література «,вищу освіту отримала  у  Тернопільському педагогічному університеті ім. В. Гнатюка.
З 1986 р. працюю у Лопушненській загальноосвітній школі І –ІІІ ст. на посадах: культорганізатор, вчитель  російської мови та літератури, вчитель світової літератури.
Мої інтереси:
Професійні: 'Вивчення світової літератури на засадах компаративістики»-компаративне зіставлення етапів, фактів, явищ, особливостей художніх творів української , рідної та світової літератур', 'Сприяти формуванню  духовності школярів на основі засвоєння соціокультурниж досягнень вітчизняної  та світової культури, засобами словесного мистецтва та  педагогічної майстерності  формувати естетичні  смаки та загальнолюдські цінності особистості'.
Особисті: Люблю  мандрувати,відпочивати  на природі, захоплююсь читанням, вишиванням, слухаю музику. Люблю працювати у сільському господарстві.

11 Февраля 2013

Карнаух Ярослав, пользователь 1ua
Ярослав Карнаух
Тема: Наш вуз
ЛІТОПИС ВИПУСКНИКІВ
НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ «ЮРИДИЧНА АКАДЕМІЯ УКРАЇНИ ІМЕНІ ЯРОСЛАВА МУДРОГО»
http://logos.biz.ua/... width='100%' height='10' border='0'>
http://logos.biz.ua/... width='244' height='307' border='0'>
ПУЗАНОВА 
Людмила Василівна

СУДДЯ АПЕЛЯЦІЙНОГО СУДУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Випускниця 1984 р.
http://logos.biz.ua/... width='100%' height='21' border='0'>
Народилася 9 червня 1960 р. у с. Старий Олексинець Кременецького району Тернопільської області. Батьки Людмили Василівни, Василь Денисович та Галина Варфоломіївна Шегери, працювали в колгоспі: батько — будівельником, а мама — заступником голови колгоспу.
У 1977 р. закінчила Старо-Олексинецьку школу. Ще навчаючись у восьмому класі, Людмила Василівна вирішила, що стане юристом, тому незабаром після шкільного випуску почала працювати секретарем судових засідань Тернопільського районного суду, аби здобути потрібний для вступу на юридичний факультет дворічний стаж роботи.
У 1980 р. вступила до Харківського юридичного інституту імені Ф. Е. Дзержинського, після закінчення якого протягом 1984–1993 рр. обіймала посаду нотаріуса Першої Херсонської державної нотаріальної контори, а потім була обрана суддею Суворовського районного суду м. Херсона.
У вересні 1996 р. Людмилу Василівну призначили на посаду судді Херсонського обласного суду (нині — Апеляційний суд Херсонської області), де вона працює досі. Завдяки сумлінності й відповідальності у виконанні обов’язків Л. В. Пузанову вже три строки поспіль на конференції суддів обирають членом Херсонської кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури, що свідчить про її високий фаховий авторитет та повагу колег.
Людмила Василівна переконана, що роль Харківської юридичної академії в її житті величезна й неоціненна. Вона згадує, що роки, проведені у стінах академії, були сповнені духом молодості та бажанням отримувати знання. Серед викладачів, яких Людмила Василівна досі пам’ятає і котрим безмежно вдячна за здобуті знання та надану можливість пройти той трудовий шлях, який вона подолала, — професори В. В. Сташис, О. І. Процевський, М. І. Бажанов, В. М. Горшеньов, В. О Коновалова, А. Й. Рогожин, Р. С. Павловський, М. Й. Бару, М. М. Астахова, Ю. О. Вовк, М. М. Страхов, З. А. Підопригора, І. П. Сафронова, І. А. Лозо, О. І. Свєчкарьов; доценти: М. М. Сібільов, П. І. Орлов, Г. О. Борисов, В. Л. Мусіяка, З. М. Оніщук, А. М. Задихайло, М. А. Демиденко та інші. Це були, справді, мудрі та високопрофесійні фахівці й педагоги.
http://logos.biz.ua/... width='386' height='386'>
Сімейне життя у студентському гуртожитку, 1982 р.
Проте академія дала Л. В. Пузановій не лише потужний старт у її професійній діяльності. Завдяки альма-матер вона зустріла свою долю, і вже після закінчення другого курсу вийшла заміж за одногрупника Юрія Володимировича Пузанова, який зараз працює начальником юридичного відділу Херсонської дирекції залізничних перевезень Одеської залізниці. Юрій та Людмила Пузанови разом уже 27 років. Для Людмили Василівни її чоловік — найнадійніший друг і опора в житті та роботі. Після закінчення вишу Юрій Володимирович був направлений на суддівську роботу і п’ять років працював суддею Комсомольського райсуду Херсона, а потім поступився посадою задля дружини і перейшов на іншу роботу. За роки щасливого життя подружжя виховало сина Сергія, який у 2009 р. закінчив заочне відділення судово-прокурорського факультету і вже протягом трьох років працює помічником судді Суворовського районного суду Херсона. Його молода дружина Лариса — студентка факультету фармакології-косметології Запорізького медичного інституту.
Родина Людмили Василівни — велика і дружна, адже крім чоловіка й сина, до неї належать ще й молодша сестра Ольга (вчителька української мови та літератури), племінник Олександр, який, можливо, також обере професію юриста, та батьки Юрія Володимировича — Володимир Федорович і Дарія Данилівна, котрі допомагали молодятам у студентські роки і підтримують їх досі. Свій вільний час Людмила Пузанова із задоволенням присвячує рідним, займається хатнім господарством, любить вирощувати на дачі квіти, читати книжки.
У своїй щоденній роботі Людмила Василівна прагне завжди бути чесною і справедливою та підходити до кожної справи уважно і професійно. Це і є запорукою її успіху й високих досягнень.
За відповідальність, сумлінну і плідну діяльність Л. В. Пузанова нагороджена Почесною відзнакою Вищої ради юстиції (2004), та Почесною грамотою Ради суддів України (2000).

11 Февраля 2013

Карнаух Ярослав, пользователь 1ua
Ярослав Карнаух
Тема: Наш вуз

ЗАБЛОЦЬКИЙ БОГДАН ВОЛОДИМИРОВИЧ - кандидат географічних наук, доцент

http://www.ukr-tur.n... width='171' height='202'>


Народився 13 листопада 1974 р. у селі Старий Олексинець Кременецького району Тернопільської області. У 1996 р. закінчив географічний факультет Тернопільського державного педагогічного інституту за спеціальністю 'Учитель географії та історії'. Працював учителем географії в Староолексинецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів Кременецького району Тернопільської області. З 1996 по 1999 рр. навчався в аспірантурі при кафедрі економічної і соціальної географії Тернопільського державного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. У 2001 р. захистив кандидатську дисертацію на тему 'Регіональний сільськогосподарський меліоративний комплекс та його територіальна організація' (на прикладі Тернопільської області)” за спеціальністю 11.00.02 - економічна та соціальна географія (Львівський державний університет ім.Івана Франка).  


Сфера наукових інтересів:
 “Земельні ресурси України і трансформація їх структури в умовах переходу до ринкових відносин”; “Формування системи еколого-економічних показників сільськогосподарського землекористування при переході до сталого розвитку регіону”; “Інформаційно-картографічне забезпечення досліджень земельних ресурсів”.

11 Февраля 2013


1


  Закрыть  
  Закрыть